Hoofd Hart Handen
 Onmogelijkheden worden mogelijkheden
HHH_new
     A    A    A Home   Mijn Profiel   Referenties   Contact  

Mijn Profiel

Annet MosIn 1980 ben ik begonnen als leerling z-verpleegkundige. Ik werkte 3 weken per maand met kinderen met een ernstige verstandelijke, visuele en auditieve beperking, gevolgd door een week per maand de inservice-opleiding Z-verpleegkundige bij Bartimeus in Doorn. Na 3 jaar ontving ik mijn diploma z-verpleegkundige.

Tijdens mijn stage van 3 maanden werkte ik met een groep van 12 pubers en jong volwassenen, waaronder ook cli?«nten met een autisme spectrum stoornis en vele gedragsproblemen, in het leeftijd van ong. 18-25 jaar met een matige verstandelijke en visuele beperking. Nog voor de diploma-uitreiking werd ik gevraagd om daar als groepshoofd te werken.

Na 2 jaar besloot ik mijn werkgebied uit te breiden als praktisch pedagogisch gezinsbegeleidster. Ik kwam bij de ouders en hun kind thuis om hen te ondersteunen en begeleiden in de opvoeding.Het waren, naast kinderen met een verstandelijke beperking, ook kinderen met andere beperkingen zoals ADHD, hechtingsproblematiek, autisme enz.

In 1991 werd ik moeder. Ik heb toen veel ervaring opgedaan als invalkracht, later weer als vaste kracht in de zorg met mensen met een verstandelijke beperking bij verschillende instellingen en dagverblijven. Het betrof meestal het begeleiden van volwassenen met een lichte verstandelijke meervoudige beperking.

In 2003 besloot ik om meer mijn creatieve en organisatorische kant uit te diepen en ben ik gaan werken als cultureel werkster binnen een instelling voor mensen met een meervoudige beperking. Ik organiseerde daar allerlei activiteiten en evenementen voor de bewoners zoals bingo, soci?«teit, truckersdag, jaarfeest, clubs enz.

Ook ben ik enige jaren actief  geweest bij de oudervereniging Balans als vrijwilliger voor de werkgroep NLD (Non-verbal Learning Disorder).

In 2008 en deel 2009 heb ik, naast mijn werk als groepsleidster, individueel onderwijs gegeven aan een 15-jarige blinde jongen met een verstandelijke beperking, waarbij sprake was van gedragsproblematiek. Ook mobiliteitsles (leren lopen met een blindenstok) behoorde daartoe.

In 2009 ben ik gestart als zzp-er en in juni had ik genoeg cli?«nten dat ik mijn baan in loondienst op kon zeggen en alleen als zelfstandige verder kon gaan. Ik deel nu de zorg (samen met wat collega zzp-ers) voor enkele senioren die extra ondersteuning (zorg en begeleiding) nodig hebben en daardoor nog zelfstandig thuis kunnen blijven wonen en als zelfstandige ondersteun ik verschillende mensen (volwassenen en kinderen) met een (verstandelijke) beperking of leerstoornis.  Ik werk in gezinnen met kinderen, geef spelbegeleiding aan het kind met een beperking en ook de broertjes en zusjes  krijgen aandacht en spelen graag mee. Ik werk ontwikkelingsgericht en denk graag mee. Ook het begeleiden van jong volwassenen en volwassenen vind ik erg leuk.
Daarnaast begeleid en verzorg ik senioren, waaronder mensen met dementie.

Ik heb ervaring met organiseren en co?¶rdineren van zorg. Zo heb ik een team opgezet rondom een cli?«nt die uitgebreide zorg nodig had.

Ik ben aangesloten bij VVaA en V&VN en heb een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, uitgebreide inzittendenverzekering (vervoer) en hou mijn vakgebied goed bij d.m.v. bijscholingen en vakliteratuur. Ik sta dan ook geregistreerd in het Kwaliteitsregister van V&VN.

This page last updated on 26/04/18 @ 7:37PM.

Powered by SiteX 0.7 Beta. Copyright 2004-2018. Alle rechten voorbehouden.
Inhoud en media valt onder verantwoordelijkheid van de site eigenaar.


www.000webhost.com