Hoofd Hart Handen
 Onmogelijkheden worden mogelijkheden
HHH_new
     A    A    A Home   Mijn Profiel   Referenties   Contact  

Referenties

Maria
13/05/18 @ 3:32PM
Overgenomen van Per Saldo Hulpgids (met toestemming van zorgvrager)

Annet is een lieve, eerlijke, warme en hartelijke vrouw die zeer betrokken geweest is binnen ons gezin. Onze kinderen zijn weg van haar en vinden het net als wij jammer dat ze niet meer werkzaam bij ons is( de afstand werd te groot na verhuizing).
Ze heeft haar werk altijd met liefde voor ons gedaan. Ook werden onze andere kinderen nooit buitengesloten en mochten ze altijd hun interesses tonen.
Ze is een topper met een hart van goud.


Contact 10.0 Regie 10.0 Informatie 10.0 Afspraken 10.0 Betaling 10.0


Ina Winter
22/12/15 @ 3:35PM
Annet heeft twee jaar mijn vader begeleid vanaf beginnende dementie tot het moment dat mijn vader niet meer zelfstandig kon wonen. Ze heeft dat zeer respectvol en rustig gedaan en mij daarmee heel goed ontzorgt. Als ik op vakantie was kwam ze wat vaker en had ze de touwtjes goed in handen. Annet is gewoon goud waard geweest!


Ria en Bas
24/11/13 @ 8:06PM
Annet,
wat hebben we een enorme steun aan je gehad tijdens het ziekteproces van mijn bij ons inwonende broer met het syndroom van Down, gedurende de afgelopen jaren.
Vanaf de eerste ontmoeting was er de klik, zowel met mijn broer als met ons.
Je spontaniteit, humor, zorgzaamheid en het meedenken met ons waarderen wij enorm.
Het werken bij ons betrof in eerste instantie het begeleiding bieden en activiteiten ondernemen met mijn broer, omdat hij niet meer in staat was om naar het dagcentrum te gaan na een ziekteperiode en het daarna ontstane proces van veroudering en de epileptische aanvallen. In de loop van het ziekteproces werd het steeds meer verzorging op alle gebied tot het moment dat mijn broer is overleden.
Annet met jouw hulp en betrokkenheid is het voor ons mogelijk geweest om mijn broer de aandacht en verzorging te bieden in zijn en onze vertrouwde omgeving, zoals mijn broer en wij dat wilden.
Annet, je bent een hulpverlener met het hart op de goede plaats en die de zorg uitdraagt, zoals het overal zou moeten zijn in de zorg, met aandacht, warmte, respect, empathie, het aanpassen en het open staan voor wat een zorgvrager en de mensen om hem heen belangrijk vinden in het leven.

Annet, dank je wel voor alles.


Marieke
23/01/13 @ 1:25PM
Annet heeft enkele maanden wekelijks voor mijn vergeetachtige moeder gekookt. Zij heeft dit met veel zorg en respect, vanuit het hart gedaan. Mijn moeder waardeerde haar erg.


Tineke Bos
22/01/13 @ 8:30PM
Als collega ken ik Annet sinds een halfjaar en begeleiden wij dezelfde cliënte. We hebben regelmatig contact en ervaar ik als heel prettig en waardevol.


Rob van der Meer
02/02/11 @ 8:41PM
Geachte mevrouw Mos,

Ik wil graag mijn dankbaarheid uitspreken voor de zorg die u hebt gegeven aan mijn cliënt en vooral vriend uit Driebergen, of Kees zoals ook u hem de laatste tijd aan mocht spreken.

U hebt niet alleen uw zorg aan hem gegeven, maar dat ook nog gecoördineerd met 9 anderen. U hebt dat op meer dan goede wijze gedaan en ik ben u er heel erg dankbaar voor.

U hebt laten zien dat u kunt improviseren, organiseren, maatregelen kunt nemen bij calamiteiten en daadwerkelijk de zorg kunt coördineren, ook onder moeilijke omstandigheden.

Tevens hebt u laten zien dat u met meerdere collega's goed kunt samenwerken, dat u de eindverantwoordelijkheid aan kan en dat u daarnaast uitstekend zelf de zorg kunt verlenen en dicht bij de patiënt kunt staan. U hebt heel goed aangevoeld wanneer hij ergens naar toe zou moeten, oude vrienden bijeenkomsten om maar eens iets te noemen, en u hebt daardoor bijgedragen aan de laatste pleziertjes in zijn leven.

Ik kan u dan ook niet anders dan warm aanbevelen bij anderen, omdat ik daarmee weet dat zij in goede handen zijn, waar een hoofd en een hart op of achter zit.

Kortom dank, en dank dat ik u heb mogen leren kennen.

Met een vriendelijke en gemeende groet,

Rob van der Meer


Judith en Rob
25/08/09 @ 7:29AM
Beste Annet,

we willen je nogmaals bedanken voor de hele goede zorgen voor onze zoon Luc, en ook zijn zusje Julie. Luc heeft er echt van genoten en wij konden hem met een gerust hart aan jou toevertrouwen. Hij heeft ook echt bijgeleerd. We merkten vorige week sterk dat hij een echte sprong gemaakt heeft , mede dankzij jouw aandacht voor hem. Hij vraagt ook nog steeds naar je, dus mist je wel!!!

We wensen je heel veel succes met je bedrijf en we hopen oprecht dat we in de toekomst weer kunnen samenwerken.

veel groeten,
Rob en Judith

knuffel van Luc en Julie


Petra
01/06/09 @ 12:31PM
Annet,
Ik heb je leren kennen als iemand die zeer ervaren is in het begeleiden van oudere mensen. Op rustige en tactvolle wijze heb je mijn moeder ondersteund in haar dagelijkse dingen, zodat ze nu weer meer de draad op kan pakken en zich zekerdere voelt. Je straalt vriendelijkheid en betrokkendheid uit. Door jou konden we rustig een week op vakantie gaan omdat we wisten dat mijn moeder bij jou in goede handen was.

Petra


Joan van Duyn
07/05/09 @ 6:52PM
Wat een geruststelling Annet dat jij voor 2 dagdelen de zorg uit handen neemt voor onze zoon en dochter! En niet alleen de zorg, maar vooral ook de ontwikkelgerichte activiteiten waar je met ze mee aan de slag gaat. Beide kinderen komen aan hun trekken, de een met en de ander zonder een beperking. Fijn om te merken dat je steeds meer thuis bent in ons huis en dat de kinderen enthousiast reageren als je komt!
Ik hoop dat we lang met elkaar kunnen samenwerken!
Hartelijke groet!
Joan


Powered by SiteX 0.7 Beta. Copyright 2004-2018. Alle rechten voorbehouden.
Inhoud en media valt onder verantwoordelijkheid van de site eigenaar.


www.000webhost.com